Çerez Politikası

Çerez Politikamız

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu dökümanını incelemek için “İncele” butonuna tıklayabilirsiniz. Kişisel verilerinizi indirdiğiniz dökümandaki şekilde işlediğimizi beyan ederiz.

Çerez Politikası

Son güncelleme tarihi: 23/06/2023


Bu çerez politikası, Legend Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi web sitesindeki çerezlerin nasıl kullanıldığına ilişkin bilgileri açıklamaktadır. Lütfen bu politikayı dikkatlice okuyunuz.

Çerezler Nedir?

Çerezler, web sitelerinin, ziyaretçilerin cihazlarında depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalar, web sitesinin düzgün çalışmasını sağlamak, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve site sahiplerine web sitesi trafiği hakkında bilgi vermek için kullanılır.

Çerezlerin Kullanımı

Legend Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi web sitesi, aşağıdaki çerez türlerini kullanabilir:

Zorunlu Çerezler:

Bu çerezler, web sitesinin temel işlevlerini sağlamak için gereklidir. Örneğin, oturum açma bilgilerini depolamak, tercihlerinizi hatırlamak veya alışveriş sepetinizi tutmak gibi işlemlerde kullanılırlar. Bu çerezlerin kullanımına ilişkin onayınız gerekmemektedir.

İşlevsel Çerezler:

Bu çerezler, tercihlerinizi hatırlayarak web sitesinin işlevselliğini geliştirmek için kullanılır. Örneğin, dil tercihlerinizi kaydetmek, sizi sonraki ziyaretlerinizde tanımak gibi işlemlerde kullanılırlar. Bu çerezlerin kullanımına ilişkin onayınız istenebilir.

Analitik ve Performans Çerezleri:

Bu çerezler, web sitesinin performansını ölçmek, ziyaretçi trafiğini analiz etmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için kullanılır. Örneğin, hangi sayfaların en çok ziyaret edildiğini veya hangi bağlantılara tıklandığını anlamak için kullanılırlar. Bu çerezlerin kullanımına ilişkin onayınız istenebilir.

Hedefleme ve Reklam Çerezleri:

Bu çerezler, ilgi alanlarınıza ve davranışlarınıza dayalı olarak size hedeflenmiş reklamlar sunmak için kullanılır. Üçüncü taraf reklam ağlarıyla işbirliği yaparak, web sitesi dışındaki sitelerdeki ziyaretlerinizle ilgili bilgileri takip edebilirler. Bu çerezlerin kullanımına ilişkin onayınız istenebilir.

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Tarayıcınızın ayarlarını kullanarak çerezleri kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Çoğu web tarayıcısı çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ayarlanmıştır, ancak tercihlerinize bağlı olarak bunları değiştirebilirsiniz. Lütfen unutmayın, çerezleri devre dışı bırakmak veya silmek, web sitesinin bazı işlevlerinin düzgün çalışmayabileceği anlamına gelebilir.

Kişisel Verilerin Korunması

Legend Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi web sitesinde kullanılan çerezler, kişisel bilgilerinizi doğrudan toplamamaktadır. Ancak, çerezler aracılığıyla toplanan bilgiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda açıklanan şekilde işlenebilir. Lütfen gizlilik politikamızı da inceleyiniz.

Değişiklikler

Bu çerez politikası zaman zaman güncellenebilir. Politikadaki değişiklikleri size bildirmek için web sitemizde duyurular yapabiliriz. Lütfen bu politikayı düzenli olarak kontrol ediniz.

İletişim

Eğer çerez politikamızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Legend Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

retro İletişim A.Ş. olarak websitemizde çeşitli çerezler (tanımlama bilgileri) kullanmaktayız.

Böylelikle yurt içinden sunulan web sitemizi sürekli olarak geliştirmek ve sizin için en uygun kullanımını sağlamak istiyoruz. Ayrıca size kullanıma dayalı içerikler ve reklamlar gösterebiliriz. İsteğe bağlı olarak verdiğiniz onayı dilediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve ayar seçeneklerine “Ayarlar” kısmından ulaşabilirsiniz.

Privacy Settings saved!
Gizlilik Ayarları

Bu ayar, web sitesinde farklı web teknolojileri (İstatistik / Analiz Araçları) seçmenize ve devre dışı bırakmanıza yardımcı olur.

Tercihlerinizi hatırlamak, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içerir. Niteliği gereği bu türdeki çerezler kullanıcı adı vb. kişisel bilgilerinizi içerebilir. Kişisel veri işlenmesi söz konusu olduğu takdirde retro’ın Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Politikalarına ve Aydınlatma Metinlerine uygun olarak açık rıza alınması gerektiği hallerde rızanız alınarak veri işleme faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Bu bir web analizi hizmetidir.

İşleme şirketi

Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Veri Amaçları

Bu liste veri toplama ve işlemenin amaçlarını gösterir. Verilen bir muvafakat sadece belirtilen amaçlar için geçerlidir. Toplanan veriler aşağıda listelenen amaçlar haricindeki başka bir amaç için kullanılamaz veya saklanamaz.

Kullanılan Teknolojiler

Cookies
Piksel

Toplanan Veriler

Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
IP adresi
Ziyaret tarihi ve saati
Kullanım verileri
Tıklama yolu
Uygulama güncellemeleri
Tarayıcı bilgileri
Cihaz bilgisi
JavaScript desteği
Ziyaret edilen sayfalar
Yönlendiren URL
İndirmeler
Flash versiyonu
Konum bilgisi
Satın alma etkinliği
Bileşen etkileşimleri

Yasal Dayanak

Verilerin işlenmesi için gerekli yasal dayanaklar aşağıda listelenmiştir.
Onay, Art. 6698 Sayılı Kanunun 5 (1) 'i

İşleme Yeri

Avrupa Birliği

Saklama Süresi

Saklama süresi, toplanan verilerin işlenmek amacıyla kaydedildiği süredir. Belirtilen işleme amaçları için artık gerekli olmadığında verilerin silinmesi gerekir.
Saklama Süresi kaydedilen verilerin türüne bağlıdır. Her müşteri, Google Analytics'in verileri otomatik olarak silmeden önce ne kadar süre tutacağını seçebilir.

Veri alıcıları

Alphabet Inc., Google LLC, Google Ireland Limited

İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi

İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Üçüncü Ülkelere Transfer

Bu hizmet, toplanan verileri farklı bir ülkeye iletebilir. Bu hizmet, verileri AB/EEA dışına ve gerekli veri koruma standartlarına sahip olmayan bir ülkeye aktarabilir. Verilerin ABD'ye aktarılması halinde verileriniz, ABD yetkilileri tarafından muhtemelen hukuki çözümler olmaksızın kontrol ve denetim amacıyla işlenebilir. Verilerin hangi ülkelere aktarıldığına dair aşağıda bir liste bulunmaktadır. Bu aktarım, depolama veya işleme gibi farklı nedenlerle gerçekleştirilebilir.

Dünya çapında
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın
https://policies.google.com/privacy?hl=en

Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Veri işlemcisinin çerez politikasını okumak için buraya tıklayın
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

_ga

Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına dair istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz bir kimlik kaydeder.
(Saklama Süresi: 2 Yıl)

_gid

Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına dair istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz bir kimlik kaydeder.
(Saklama Süresi: 1 Gün)

_gat

Google Analytics tarafından istek oranını düşürmek için kullanılır.
(Saklama Süresi: 1 Gün)

  • _ga
  • _gid
  • _gat

Tümünü Reddet
Tümünü Kabul Et
RETRO
İŞ ORTAĞIM